zaterdag 9 januari 2010

Vivian Slingerland @ Hollandse Vrouwen

Vivian Slingerland (Ede, 29 november 1971) is een Nederlands televisiepresentatrice. Momenteel presenteert ze 4 in het Land.

Na de MAVO ging Slingerland naar de "Nimeto", een opleiding reclame & presentatietechnieken. Ze houdt van reizen in combinatie met actie, duiken, parachute springen, skaten, motorrijden. Slingerland woont samen met haar vriend, waarmee ze twee dochters heeft.

Bekende Nederlanders zoals Carice van Houten die hun schoonheidsgeheimen onthullen en gewone vrouwen én mannen die besluiten een cosmetische ingreep te ondergaan. In het vierde seizoen van het RTL 4-programma 'Gewoon Mooier' is de Bergman Kliniek wederom de plek waar zij de nieuwste technieken en behandelingen op het gebied van cosmetische chirurgie ondergaan. Presentatrice en Hollandse vrouw Vivian Slingerland is het nieuwe gezicht van het programma.

Zij volgt in acht afleveringen acht mensen die een cosmetische ingreep ondergaan en hun leven daarmee drastisch veranderen. Nog een nieuw gezicht in ‘Gewoon Mooier’ is cosmetisch arts Robert Schoemacher, sinds afgelopen zomer verbonden aan de Bergman Kliniek.

Vivian Slingerland ontmoet in de eerste aflevering de 30-jarige Brenda, die haar leven prima op orde lijkt te hebben. Brenda gaat echter al sinds haar schooltijd gebukt onder een probleem waar ze niet eerder, zelfs niet met haar man, over durfde te praten: ze stoort zich aan haar neus. Cosmetisch arts Robert Schoemacher laat zien hoe een lip wordt opgespoten en de 49-jarige Peter wil graag van zijn vermoeide blik afkomen. Gevierd internationaal actrice Carice van Houten wordt in deze aflevering gevolgd tijdens een intensieve en niet geheel pijnloze gezichtbehandeling: bindweefselmassage. Verder verklapt Carice dat ook zij kampt met een schoonheidsprobleem dat vrijwel iedere vrouw (her)kent.
Sexy Vivian Slingerland neemt dit vierde seizoen het presentatiestokje over van Corine Boon. Vivian: “Zelf kom ik al jaren in de Bergman Kliniek, dus wat dat betreft was het niet echt nieuw voor me. Maar toch heb ik wel even wakker gelegen voor de eerste draaidag. De neuscorrectie van Brenda was namelijk meteen een vrij heftige operatie. En daar sta je dus wel met je eigen neus boven op. Ik had van tevoren voor de zekerheid een rolletje druivensuiker meegenomen voor het geval ik gestrekt zou gaan. Maar dat was helemaal niet nodig. De verhalen van de kandidaten zijn soms best heftig. Maar het is mooi om te zien hoe een relatief kleine ingreep, een grote impact kan hebben op iemands leven.”.

'Gewoon Mooier' met Vivian Slingerland, vanaf zaterdag 9 januari 2010, elke zaterdag om 17.00 uur bij RTL 4.

1 opmerking: