woensdag 2 december 2009

Ellemieke Vermolen @ Hollandse Vrouwen


http://rapidshare.com/files/145512557/ellemieke_vermolen-26-11-2003-sbs6-exclusief-divx.aviEllemieke Vermolen op SBS6 met het programma Exclusief van 26-11-2003.
Ellemieke Vermolen
Ellemieke Elisabeth Cathriene Vermolen (Hellevoetsluis, 13 oktober 1976) is een Nederlands fotomodel, actrice en presentatrice die bekend is geworden door haar rol als Bo Donkers in de televisieserie Goudkust. Op dit moment presenteert ze onder andere Shownieuws op SBS 6.

Hollandse vrouw Ellemieke Vermolen behaalde het Mavo-diploma en deed drie jaar lang een opleiding bij Schoevers. Zij deed al een aantal jaren modellenwerk voordat zij ook de stap naar de televisie deed. Via reclamespotjes van onder andere C&A en Amstel die zij als model bemachtigde kwam ze in contact met Joop van den Ende. Joop van den Ende nodigde haar uit om assistente te worden in het Millenniumspel op RTL 4.

Van september 2002 tot en met maart 2003 presenteerde ze zelf het spelprogramma Puzzeltijd voor RTL 4. Haar presentatietalent viel SBS 6 op en eind maart stapte ze op bij RTL. Bij SBS presenteerde ze Klussen en Wonen, Exclusief en Mama, ik heb je huis verbouwd. In 2005 werd ze door het magazine FHM verkozen tot meest sexy vrouw van Nederland.

Ellemieke Vermolen deed in 2006 als deelneemster mee aan het televisieprogramma Sterren dansen op het ijs met Nicholas Keagan als professioneel schaatspartner, waar ze in de skate-off met Hein Vergeer (oud-schaatskampioen) op 30 september werd uitgeschakeld. Ellemieke Vermolen werd uiteindelijk vijfde. In 2008 nam ze een single op met Gerard Joling.

Haar broer Jeremy heeft een eigen restaurant in Roosendaal, 'Den Dieje' genaamd. Hij is een tv-kok bij het programma De Tuinruimers op SBS6. In 2008 verscheen er een kookboek van Ellemieke en Jeremy, Zus & Zo, waarin van ieder recept een gemakkelijke zus- en een culinaire zo-versie is opgenomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten